Dit zijn de lekkerste gehaktballen van de hele wereld. Of in ieder geval, de lekkerste die ik tot nu toe proefde. Het recept is afkomstig van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle waar ze om vijf uur ...
Biefstuk bakken is eigenlijk heel gemakkelijk. Wij vertellen u graag hoe u een heerlijke malse biefstuk medium bakt. Haal de biefstuk zo’n drie uur voor het bakken uit de koelkast. Strooi grof zeezout en vers...
De lekkerste verse worst heeft een mooi bruin kleurtje en is van binnen nog lekker mals. Het beste resultaat krijg u met dit recept. Smelt margarine tot deze iets bruin begint te kleuren en schroei de verse worst ...
Wie heeft er geen herinneringen aan oma’s lekkere draadjesvlees. Wij kennen oma’s recept! Doe flink wat margarine en/of roomboter in de pan. Bestrooi een malse riblap met zout en peper. Als de boter ...
zondag: | Gesloten |
maandag: | 08:30–18:00 |
dinsdag: | 08:30–18:00 |
woensdag: | 08:30–18:00 |
donderdag: | 08:30–18:00 |
vrijdag: | 08:30–18:00 |
zaterdag: | 08:00–16:00 |
Onder de Toren 2
6942 AM Didam
Tel: 0316-22 12 94
Email: info@slagerijgerritsen.nl
© 2021 Slagerij Gerritsen | La Media websolutions | All Rights Reserved