Als we de toppers onder de vleeswaren moeten noemen, raken we niet uitgepraat. Rookvlees, grillworst, rauwe en achterham, boterhamworst en filet americain zijn een paar voorbeelden. En laten we de droge en leverworst ook niet vergeten! Allemaal zelf gemaakt, gebraden, gekookt, gedroogd en/of gerookt. 90% van de vleeswaren in onze winkel maken we zelf. Buitenlandse specialiteiten, zoals parmaham, mogen we niet zelf maken en die kopen we dus elders.
zondag: | Gesloten |
maandag: | 08:30–18:00 |
dinsdag: | 08:30–18:00 |
woensdag: | 08:30–18:00 |
donderdag: | 08:30–18:00 |
vrijdag: | 08:30–18:00 |
zaterdag: | 08:00–16:00 |
Onder de Toren 2
6942 AM Didam
Tel: 0316-22 12 94
Email: info@slagerijgerritsen.nl
© 2021 Slagerij Gerritsen | La Media websolutions | All Rights Reserved